Hallo daar aan de andere kant! Grote kans dat je dit bericht leest van bij je thuis, gezien de quarantaine die nog steeds overal geldt. We hopen dat alles goed met jou en je omgeving gaat! Tegelijkertijd willen we je graag inspireren om van deze periode te profiteren en eens iets nieuws uit te proberen. Wat dacht je van fotografie met je smartphone? De online cursus smartphone fotografie die we met Kroost aanbieden, komt dan vast op het goede moment! We vertellen je er alles over.

Waarom zou ik online leren fotograferen met mijn smartphone?

Door de Corona-maatregelen zijn wij fotografen helaas niet meer welkom bij je thuis. Daardoor ben je nu op je eigen fotografie skills aangewezen om je pasgeboren baby, zwangerschap of kroost op de gevoelige plaat vast te leggen. Gelukkig hoeft dat geen probleem te zijn, want fotograferen is een geweldige bezigheid tijdens de quarantaine! Met enkele basisregels en -inzichten lukt het je bovendien om dat gewoon met je telefoon te doen. Die tips delen we in onze online cursus smartphone fotografie

Een online cursus smartphone fotografie speciaal voor mama’s (in spe)

Ben jij (toekomstige) mama of heb je interesse in fotografie om je kroost zelf te portretteren? Heb je bovendien nog geen voorkennis? Dan zijn deze online cursussen fotografie met smartphone een ideale basis om mee aan de slag te gaan. 

Leer de kneepjes van smartphone fotografie met de online cursussen van Kroost

Welke cursussen bieden jullie aan? 

De basisregels voor fotografie leer je in de eerste cursus. Daarnaast is er een uitbreiding portretfotografie met je smartphone, die verder de diepte in gaat. Verder hebben we ook een Lightroom filter gemaakt die je net als ons kan gebruiken om de foto’s van je smartphone nog net dat tikkeltje sfeervoller te maken!

De basiscursus: fotografie met je smartphone

Alles start met het de online cursus waarin we je de basis van smartphone fotografie uitleggen. Hier geven we tips & tricks rond volgende onderwerpen:

  • Licht: wanneer is het licht goed? Wanneer niet? Waar moet je zeker rekening mee houden?
  • Compositie: hoe zorg je voor een beeld dat de aandacht trekt?
  • Nabewerking: welke apps zijn ideaal voor nabewerking van foto’s op je smartphone? We vertellen je ook meer over de app Lightroom.

Uitbreidingscursus portretfotografie met je smartphone

In ons tweede ebook over fotograferen met je smartphone gaan we verder in op wat je in de basiscursus leerde. Je ontdekt meer over verschillende onderdelen van smartphone fotografie (in quarantaine!): 

  • Fotograferen van je gezin
  • Je pasgeboren kind vastleggen
  • Zwangerschapsfotografie
  • Je huisdier(en) fotograferen

Ook is deze online cursus smartphone fotografie doorspekt met opdrachtjes en voorbeelden die je meteen zin geven om aan de slag te gaan. 

Hoeveel kosten deze online cursussen smartphone fotografie?

De basiscursus fotograferen met je smartphone kost €24,99 en de uitbreidingscursus portretfotografie kost €14,99. Koop je beide cursussen samen aan, dan krijg je er bovendien de Lightroom filter bovenop. Dat combipakket online fotograferen met je smartphone kost €49. Omdat je de cursus in de vorm van een PDF ontvangt, kan je ‘m bovendien zo lang en zo vaak gebruiken als je zelf wil. 

Enkele ervaringen van mede-mama’s met de cursus

" Zalige cursus! Heel duidelijk uitgelegd met super handige tips. Ik ben echt fan! "

" Merci voor de interessante cursus en de mooie preset! Ideale ontspanning 🙂 "

" Lynn & Delphine,
Ik ben al fan van jullie basiscursus! Ben nog maar aan de eerste bladzijden en heb al iets geleerd! "

" Superblij met beide cursussen en de tips! Vooral heel blij met de uitleg van Lightroom. 3,5jaar geleden konden we Boven De Wolken niet laten langskomen in het ziekenhuis. Met de tips heb ik zelf onze donkere foto's lichter kunnen maken. "

Volledig overtuigd en zin om zelf aan de slag te gaan? Download dan nu snel onze online cursussen en leef je uit! 

Over Kroost 

Kroost is het platform waarmee ik samen met Lynn Van Baelen cursussen fotografie aanbied. In het echt, maar nu dus ook online! Wij zijn allebei gespecialiseerd in newborn & huwelijksfotografie en delen vanuit die ervaring onze kennis met jou.

Meer info over onze geplande workshops vind je hier!

Share this story

COMMENTS Expand -