COUCOU

it's me

Lynn Van Baelen

30 jaar en sinds de zomer van '21 trotse mama van Renée.
Een chaoot in het dagelijkse leven, perfectionist in mijn werk & een eeuwige twijfelaar op alle gebied. Absoluut geen ochtendmens. Eigenlijk ook geen avondmens.
Ik hou van reizen, het laatste avondlicht, de geur van lente, mooie interieurs die persoonlijkheid uitstralen, frietjes & uitslapen.
Ik ben een nostalgisch persoon wat je vaak kan terugzien in mijn werk.

Benieuwd naar meer? Stuur me gerust een berichtje, voor koffie (en koekjes) maak ik altijd tijd.

Jullie zijn vast benieuwd naar de persoon die jullie herinneringen komt vastleggen op beeld, dus laat me mezelf even voorstellen. In het kort, want ik ben niet iemand die graag in de belangstelling staat.

Het verhaal begon toen ik in 2011 startte aan de opleiding fotografie aan Narafi - Luca School of Arts te Brussel.
Drie jaar later kon ik van die passie ook mijn beroep maken, en zo gaat het nog steeds. Sinds 2015 werk ik fulltime als freelance fotograaf en ben ik samen met mijn camera al op de mooiste plekken geweest.

1 10

It’s all about the feeling you leave your clients with.

Warm, authentiek, puur, verhalend, nostalgisch & sfeervol zijn kernwoorden waarmee je mijn werk het best kan omschrijven.
Ik hou ervan jullie zo echt mogelijk op beeld te zetten, jullie persoonlijke tijdscapsule voor generaties ver.

Ik ben een ideale match voor creatieve koppels & gezinnen die net dat tikkeltje meer willen binnen fotografie. Die geen genoegen nemen met clichébeelden zonder diepgang of verhaal, maar in de beelden willen zien wat hen net verbindt.
Die het leven vieren en zichzelf niet te serieus nemen.

See you soon?