MINI ME

Een ode aan alle mama's die zelf meer achter dan voor de lens te vinden zijn. Je verdient het om ook gezien te worden.

VOOR ALTIJD VERBONDEN

YOU & YOUR MINI ME'S

Ben jij ook die mama met een filmrol vol leuke foto's van haar kinderen maar die eindeloos moet scrollen om er eentje te vinden waar ze zélf opstaat?

Waarom wachten op een speciale gelegenheid om jezelf ook eens in de bloemetjes te zetten?
Deze minisessies zijn iets voor jou wanneer je zelf niet graag voor de lens staat, wanneer het concentratievermogen van je kinderen al na 5 minuten afzwakt of wanneer je partner niet te overtuigen valt voor een fotosessie.

De band tussen moeder en kind is iets speciaal dus gun jezelf deze blijvende herinneringen!

1 5

Ik wens je regendruppels en plassen om in te stampen

en zonnestralen warm op je gezicht.
Ik wens je blosjes van de kou en hijgen van het rennen,
van het spelen en het vallen van de gaten in je broek.
Ik wens je slaande deuren en ruzies over onzin
en het daarna goedmaken met knuffels zo zacht.
Ik wens je klein en veilig en altijd dichtbij me.
Ik wens je de grootheid van het leven met heel mijn hart.

© Lois Kruidenier

Tijdens een Mini Me sessie focussen we op de connectie tussen mama en kind(eren). Een halfuurtje avontuur hetzij op locatie of in de studio te Zottegem. Meer is er niet nodig om de meest belangrijke rol in het leven vast te leggen: mama zijn.

Als moeder offer je heel wat op voor je gezin met als resultaat dat je snel op de achtergrond verdwijnt en vaker niet dan wel op foto's staat. Het is belangrijk om af en toe de rollen eens om te draaien en zelf in de schijnwerpers te stappen, want ook jij mag gezien worden.

We omarmen alle facetten van het moederschap. Heb vrede met de chaos die er hoogstwaarschijnlijk wel zal zijn, zie het perfecte in het imperfecte scenario, wat dat zijn de momenten die je je later wil blijven herinneren.

“Zoveel klasse, rust en vooral liefde”

LIEVE WOORDEN

Delphine is t-o-p! 🙂
Ze levert steeds PRACHTIGE foto's af die zoveel klasse, rust en vooral liefde uitstralen. Toen ik met een koppige peuter de studio binnen kwam, vreesde ik het ergste (:
Maar Delphine blijft super kalm en weet ook dan de mooiste beelden te maken. Sowieso een aanrader voor al je liefdes- en gezinsfoto's!!!

- Evelien

En wat is dat nu juist?

Een spontane beeldenreeks van jou en je monsters. Omdat we ons puur op het moederschap richten fotografeer ik geen papa's tijdens deze sessies. Om zoveel mogelijk afleiding te vermijden is het dan ook aan te raden om alleen te komen.

Jouw persoonlijke galerij zal een mix zijn van liefdevolle knuffels, ondeugende blikken & mooie portretten. Maar ook tedere aanrakingen en gezichtsuitdrukkingen vol emotie. Alledaagse schoonheid met mama op de troon, dat is waar het om draait.

Een Mini Me sessie kan je zowel in de studio als op locatie vrij boeken, let er wel op dat dit telkens op een weekdag doorgaat (woensdagnamiddag & schoolvakanties zijn een optie).
Er ook de mogelijkheid om een sessie in huiselijke sfeer te laten doorgaan, in je vertrouwde omgeving.
Ben je enkel vrij in het weekend? Dan kan ik aanraden om je in te schrijven op de nieuwsbrief. Een aantal keer per jaar organiseer ik minisessies in het weekend en die worden via dat kanaal als eerste aangekondigd.

INVESTERING

vanaf €275

jouw persoonlijke tijdcapsule omvat:

- ongeveer 30 minuten fotografie

- een galerij waaruit je 5 foto's naar keuze in hoge resolutie kan downloaden.

- 1 fotoprint (20x25cm) naar keuze op professioneel, stevig papier


- mogelijkheid tot upgraden naar een groter pakket beelden.

- excl. €0,4/km vervoerskosten buiten een straal van 20km buiten Zottegem (9620)

MEER INFO

MINI ME AAN HUIS

Wil je een authentieke beeldenreeks maar liefst in je vertrouwde omgeving? Ik kom graag langs bij jullie thuis voor een reportage waarin alles mag maar niets moet.
Boekjes lezen, pannenkoeken bakken, tekenen,... Zo lang jullie maar samen zijn maak ik er iets moois van.
Want was als het imperfecte het meest perfecte blijkt te zijn?

1 9